Gratis rundvisning

Ønsker du at se SwingerGaarden med tøj på? Så mød op til en af vores gratis rundvisninger.

Disse rundvisninger finder sted nr. 2 lørdag i hver måned fra klokken 15.30 til 16.30.

 

Her har man mulighed for at se klubben, med tøj på, og få stillet sin nysgerrighed på hvad en swingerklub er. Caroline viser rundt i lokalerne og fortæller om vores regler og svarer på alle de spørgsmål du måtte have. 

Det er ikke nødvendigt at have profil på hjemmesiden eller melde sig til. Man skal bare møde op.

Når rundvisningen er slut vil man have mulighed for at blive i klubben (mod betaling af normal entrepris) og opleve en aften med huset fuld af gæster og frække lege. Man er naturligvis også velkommen til at forlade Gaarden efter rundvisningen og vende tilbage senere eller en anden dag. Det er helt op til dig.

Vores rundvisninger er oftest efterfulgt af vores "Newbie Nights", som er rigtig populære blandt vores nye gæster. Her er der mulighed for at hilse på andre nye og erfarne swingere og vores værter er ekstra opmærksomme på at besvare alle de spørgsmål man måtte have om swingerlivet og SwingerGaarden.

 

Kommende datoer for vores rundvisninger:

Januar D. 13/1-24 Kl. 15:30
Februar D. 10/2-24 Kl. 15:30
Marts D. 09/3-24 Kl. 15:30
April D. 13/4-24 Kl. 15:30
Maj D. 11/5-24 Kl. 15:30
Juni D. 8/6-24 Kl. 15:30

 

Vi åbner dørene kl 15:15 og selve rundvisningen påbegyndes kl 15:35. 

Er Du/I en smule forsinket, helst ikke mere end 5 minutters tid, kan klubben kontaktes på 93404051, så kan vi eventuelt vente nogle få minutter med start af rundvisningen.

 

Kan man ikke komme på disse dage, er der alle åbningsdage stadig mulighed for at få en rundvisning ved ankomst til SwingerGaarden.

Denne sker dog af aftenens vært, men foregår som gæst - dvs man betaler entreprisen og rundvisningen vil foregå i klubtøj.
Man har selvfølgelig mulighed for at stille de samme spørgsmål hele aftenen, både til klubbens andre gæster og personalet.

Vi kan anbefale at læse vores guides "Første gang i klub" og "Ofte stillede spørgsmål om klubben" forud for rundvisningen.