Første gang i swingerklub?

Uanset om det er en single eller et par, der vil gæste os, er det et stort skridt.
Det medfører mange spørgsmål, og vi har herunder forsøgt at samle svar på en del af de praktiske praktiske ting, så du/I kan fokusere på oplevelsen.

Vi kan derudover anbefale vores gratis rundvisning med tøj på, hvor man kan faciliteterne og stille personlige spørgsmål til hvordan man begår sig i klub.

 

Er det ikke kun gamle mænd og tykke damer der besøger klub?
Nej!
Vi har gæster i alle alders grupper, alle størrelser og alle samfundslag. Dette er nok det mest stillede spørgsmål vi modtager, og det er så fjernt fra sandheden som det kan være.
Vores gæster er helt almindelige Danskere som har en sund appetit på sex og et afslappet forhold til dette, samt lysten til at udforske deres sexualitet ud over soveværelset der hjemme.
Hvad gør jeg hvis jeg nu møder min nabo hos jer?
HVIS du tilfældigvis møder en du kender - være det sig nabo, kollega osv. - så er de er hos os for præcis den samme årsag som dig selv. Husk at vi har 100% diskretion hos os: Hvad der sker i klubben, bliver i klubben.
Skulle det ske at situationen er for akavet for jer, så er der jo heldigvis 600 KvM at boltre sig på, så man behøver ikke at skulle rende lige i hælene af hinanden.
SKAL jeg have sex med andre?
Nej!
Det er helt op til jer hvad i ønsker der skal ske. Vi har gæster som swinger løs fra første dag, og vi har gæster som kun swinger indbyrdes. Der er ikke noget der hedder den ”rigtige måde” at swinge på. Det der føles rigtigt for jer er det vigtigste
Hvad skal jeg have på / skal jeg være nøgen?
Nej!
Det er helt op til dig hvad du vil have på (med undtagelse af nøgendag - her skal man være helt bar). Dog har vi en regel der hedder erotisk påklædning. Dvs. mere hud end stof.
For mænd anbefaler vi boxershorts, boxerbriefs mv.
For kvinder er der lidt flere muligheder, lingeri, negligé osv. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi kan dog lave undtagelser til mere hud end stof, hvis man for eksempel er til latex, lak eller læder tøj som kan dække noget mere og er en del af ens leg eller fetish. Læs evt. mere under vores dresscode.
Må folk komme op og tage på mig som de har lyst?
Nej!
Vi har regler omkring dette. Man spørger altid om lov inden man rører. Og et nej skal altid respekteres. Derudover er det helt op til jer hvad i finder acceptabelt.
Er der nogen som overtræder jeres grænser, så husk at vores værter er til for at hjælpe i en sådan eventuel situation. Disse er heldigvis meget sjældent hændt hos os. Vores gæster er gode til at respektere og passe på hinanden.
Hvad er sværest som ny swinger?
For mange er det aller sværeste det at komme ind over dørtærsklen.
Når man først er kommet inden for finder mange hurtigt ud af hvor afslappet atmosfæren er i klubben, at der bestemt ikke er noget at være nervøs over. Vores gæster og værter er fantastiske til at tage imod nye swingere og hjælpe med svar og spørgsmål. Mange er nervøse som nye i klub.
Et rigtigt godt tip vi kan give jer er at prøv at tale med de andre gæster, sætter man sig i et hjørne og gemmer sig væk, så er det let at blive overset, og dermed kan det give en skuffende oplevelse for nogle. Prøv at sætte jer i en af sofa områderne og tal med folk, brug eventuelt vores spa, det er fantastiske områder at starte nogle relationer til andre gæster.
Hvad gør vi, hvis vi ender i en situation der er svær at håndtere?
Der er ingen skam i at trække sig fra en eventuel leg. Hellere stoppe i tide frem for at ende op i en situation der kan ødelægge jeres oplevelser i klubben eller jeres forhold.
Til nye par kan det anbefales et eventuelt signal, stop ord eller lignende, så i kan være sikre på at i kan trække jer sammen.
Husk at kommunikation er alfa og omega i sådanne situationer. Vær åbne og ærlige over for hinanden. Er i usikre på om at der er overskredet grænser jer i mellem, så få det talt igennem, så hurtigt som muligt.
Skal vi lege hvor alle kan se os?
Vi har flere privat rum hvor dørene kan lukkes og i kan være lidt mere private i jeres leg.
Så der er bestemt ingen krav om at i skal lege i de åbne lokaler. For mange nye kan det være lige så grænseoverskridende eller frækt at andre kan høre en lege.
Hvornår skal man komme/ankomme?
Det variere meget efter hvilke events der køre på måneden og selve eventet for dagen.
Ved større fester vil der (naturligvis) være en del der kender hinanden, og det kan føles sværere at komme i kontakt med andre.
På en mindre besøgt aften, vil det ofte opleves mere afslappet og intimt og værten vil selvfølgelig være ekstra behjælpelig og nærværende.
Så det er helt op til dig/jer.

Generelt anbefaler vi nye at komme til en gratis rundvisning (selvom man altid får en rundvisning på aftenen også) og så evt. benytte vores "Newbie nights" efterfølgende til at komme over dørtrinnet.
Folk vil typisk være ankommet inden kl. 20, og vi anbefaler nye, at komme i god tid, så der lige er tid til at finde sig til rette og få de sidste eventuelle nerver dæmpet.
Hvor gør jeg af min garderobe nøgle?
Når man har klædt om, afleverer man nøglen til værten i baren, som så vil passe på den indtil man skal bruge den igen.
Hvad med min regning i baren?
Indgang betales ved ankomst.

Det er besværligt at have mønter med rundt i klubben. Har man lyst til et glas vin eller andet i baren, bestiller man derfor på sit nøglenummer.
Dette noteres i vores bar bog, og så afregner man efter man har klædt om og er på vej ud.
I klubben kan man der betales kontant, med kort, eller mobile pay.
Hvilket navn fremgår på min kontoudtog?
Teksten på din konto vil være "Krone Spa og Wellness".

 

Vi anbefaler også at læse vores ofte stillede spørgsmål om klubben da der muligvis kan findes svar på endnu flere spørgsmål så man er bedst klædt på :-)