Vilkår for brug af site og klub

Tilmeld dig Swingergaarden GRATIS!
Det er 100% gratis at lave en profil hos os.

Du er HELT anonym - det eneste vi kræver er:
- en aktiv, fungerende mail (således at du kan aktivere din profil og evt få glemt password tilsendt) samt
- et billed uploaded på profilen, så vi kan genkende dig (behøver ikke være et ansigtsbillede og billedet KAN password beskyttes hvis man har plus profil - så det ikke er offentligt tilgængeligt for alle profiler på siden!)

Et godt råd til valg af profilnavn - lav et man kan bruge som navn i klubben. Vi bruger gerne vores profilnavne som vores egene navne, når vi er i klubben. Og lav dit profilnavn som du gerne vil tiltales. Specialtegn kan ikke anvendes i dit profilnavn.

Som Prøvemedlem vil du opleve begrænsninger på siden. Det er muligt at slå notifikationer om nye beskeder fra til din mailboks, men vi er en medlemsklub.
Når du besøger klubben, bliver din profil opgraderet til en "100% profil" og du får du FULD adgang på siden, så du ingen begrænsninger har på din færd på siden.

Du må lave op til to profiler pr. person: - 1 single profil - dvs. dig selv som person, og - 1 parprofil - dvs. en du kommer i klub med fast - I behøver som sådan ikke at være par i "den virkelige verden". Det er vigtigt at du har billeder på din profil så man kan se at du er den du siger du er. så er I et par, så smid nogen billeder op af jer begge to - sammen... I behøver ikke vise ansigt... Men vi opfordrer til at man uploader et billede af krop/andre genkendelighedsting (f.eks. en tatovering), som kan beskyttes hvis man er 100% profil (så det ikke er offentligt, men at vi som admin kan se/genkende jer)

Alle der laver en profil på swingergaarden.dk, skal ikke betale prøvemedlemskab på kr. 100 i entréen på Swingergaarden. se mere under "Om os".

Med en 100% profil kan du bl.a. tilmelde dig events, samt læse og skrive i vores Nyheder samt alt hvad der kommer af udvidelser henover tid.
Når du første gang har mødt op på Swingergaarden, får du et verificering mærke, som fortæller at du er den du er.


Det er for at opretholde fuld diskretion OG seriøsitet, at det er nødvendigt at møde op på Swingergaarden, før du får adgang til en 100% profil.

 

Swingergaarden tolerere IKKE:

  • Stødende og ubehøvlet sprogbrug
  • Benævnelse af personlige ting, såsom fulde navne, adresser, telefonnumre, eller andet, henførtbart til en person
  • Falske billeder, der ikke viser et realistisk billed af dig
  • Generelt stødende indhold
  • Kommunikation på andet end dansk eller engelsk

Dette gælder både i breve, nyheder, på events eller andre steder på sitet.
Det vil omgående blive slettet, når det opdages og profilen vil få en advarsel. Evt vil selve profilen blive slettet ved grove tilfælde.

Husk at vi er her alle, for at have det sjovt. Og møde nye mennesker.

 

Swingergaarden.dk er IKKE et datingsite!

Siden er en del af Gaarden og skabt for at understøtte Gaarden og dennes aktiviteter.

Derfor vil vi ikke se at der laves private aftaler igennem swingergaarden.dk. Lav gerne aftaler - men aftal at mødes på Gaarden.
Profiler, hvor det kan konstateres at der opfordres til private aftaler vil kunne risikere at blive slettet - ved grove tilfælde uden en advarsel.

Admin på siden har rettigheder til at læse alt der skrives på sitet og til at reagere på indholdet, såfremt det findes upassende eller uægte.
Gentages hændelsen, så vil man blive de-aktiveret fra siden eller i grovere tilfælde slettes profilen med det samme!

Al kommunikation på websitet og i klubben skal foregå på dansk eller engelsk.