Gaardens Ordensregler

 

Et nej er et nej!
  Et nej - det være sig udtalt eller sendt som kropssprog eller andre mindre hentydninger - SKAL respekteres!
Spørg før du rør
  Spørg altid om lov INDEN berøring og afvent et ja før du rører. Ikke alle bryder sig om uopfordrede berøringer.
Hvad der sker i klubben, bliver i klubben
  Man fortæller ikke andre om sine oplevelser, hverken i klubben eller udenfor klubben. Vi deler oplevelser imellem hinanden, men genfortæller dem ikke til andre, så de deltagende kan genkendes eller nævnes ved navn.
100% diskretion
  Når du møder nogen udenfor klubben - så lad være med at hilse! Det kan være den anden part ikke er åben om sit swingerliv. Ligeledes gælder at man ikke fortæller om sine oplevelser til andre - sladder er simpelthen ikke tilladt!
Mobiler, kamera og andre optagedimser ingen adgang
  Du er velkommen til at tage din mobiltelefon med ind - men den skal stilles på lysløs og efterlades i dit skab i garderoben... Ingen mobiler, kameraer eller andet lignende er tilladt forbi garderoben.
Beruselse er ikke velkommen i klubben
  Du er ikke velkommen, hvis du møder op i klubben beruset eller på anden måde påvirket. Der vil blive serveret alkohol i baren, til yderst rimelige priser - men i meget begrænset omfang (3 genstande maks) og værterne/værtinderne kan altid nægte at udskænke mere, hvis de finder det passende
Sikker sex - Brug kondom!
  Man SKAL altid bruge kondom - for din egen og andre klubmedlemmers skyld. Vi ønsker at vores klub skal have sikker sex - så derfor ALTID kondom. Sex uden kondom er kun med egen faste partner. - Der er rigeligt af dem i alle rum! Brug dem gerne flittigt og ryd pænt op efter jer bagefter.
God hygiejne
  Alle bedes praktisere renlighed – dvs. tag et grundigt bad, når du ankommer, tag et bad efter sex og tag et grundigt bad INDEN du går i spa, dog uden sæbe, hvis du ikke kan få skyllet det hele af.
Ingen sex i badet, spa'ene eller hot tubs.
  Vi gør vores yderste for at spa er lækker at tilbringe tid i. For alles skyld, så er spa til afslapning og lækker opvarmning. Kropsvæsker af alle slags er ikke velkommen i vandet! - Derfor er det ikke tilladt at pille eller lege i Spa´en og det giver en rense afgift på kr. 2500 pr person der var i.

 

Og så lige et godt råd at slutte af på...:
Hellere gå hjem og fortryde det du IKKE fik gjort - end at gå hjem og fortryde det du gjorde!