Betalingsbetingelser

Betingelser for køb på swingergaarden.dk
Når man aktiverer en udvidet profil (VIP/Plus) køber man denne ydelse af Krone Spa & wellness Kindertofte Skolevej 2 4200 Slagelse CVR; 39384868 Af dit kontoudtog vil *Krone Spa og Wellness* fremgå. Beløbet vil være i DKK. Har du i forvejen udvidet profil, vil den resterende tid blive lagt oveni. Betalingsoplysninger gemmes ikke, så ønsker du at forlænge din udvidede profil, skal du indtaste betalingsoplysninger påny. Købet refunderes ikke hvis din profil slettes af swingergaarden.dk eller af dig selv, se dog nedenfor.

Betaling ved oprettelse af udvidet profil - MobilePay
På swingergaarden.dk kan du betale din udvidede profil med med din mobiltelefon via MobilePay. Betaling sker til 70239 og dit køb vi blive aktiveret snarest muligt derefter – dog forudsat at profilnavn bliver oplyst ved betalingen – i meddelelser. Købesummen bliver trukket fra din tilknyttede konto førstkommende hverdag efterfølgende.

Fortrydelsesret
I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret når du handler online. Fortrydelsesretten fortabes, så snart profilen påbegynder afsendelse af breve eller generelt tager sidens funktioner i brug på swingergaarden.dk. Har du ikke taget din profil i brug på nogen måde, skal du inden 14 dage fra oprettelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan du gøre ved at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. E-mail skal mærkes ”Fortrydelseskøb profil”. Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse, efter hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen, samt kontonummer som tilbagebetalingen skal foregå til.

Swingergaardens PLIGTER OG RETTIGHEDER
Personoplysninger behandles og opbevares i overensstemmelse med gældende ret. Swingergaarden.dk forbeholder sig retten til at kunne ændre priser og vilkår. Ændrede priser og vilkår skal meddeles profilen via e-mail. Ændringer bliver gældende efterfølgende måned for abonnenter og straks for nytegnede abonnementer. Swingergaarden.dk har ret til at kommunikere med abonnenter via e-mail og internt i systemet med information om tilbud, ændringer eller andet som gælder Swingergaarden.dk. Swingergaarden.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forstyrrelser på mobilnettet. Profiler kan anvende Swingergaarden.dk hele døgnet, syv dage om ugen. Swingergaarden.dk giver dog ingen garanti for, at tjenesten altid er fri for fejl eller afbrydelser. Hvis der opstår forstyrrelser eller afbrydelser hos Swingergaarden.dk, har Swingergaarden lov at forsøge at løse problemet uden at dette skal anses for at være brud på aftalen med profilen. Swingergaarden.dk har endvidere ret til, i rimeligt omfang, at lukke tjenesten midlertidigt i tilfælde af opdatering af sitet. Swingergaarden.dk har ret til helt eller delvist at overdrage sine rettigheder og forpligtelser efter disse vilkår til tredjemand.

PROFILENS ANSVAR
Swingergaarden.dk's tjeneste må alene benyttes af profilen til dennes eget private brug. Profilen må ikke kopiere, udlånes eller udlejes indholdet ejes af Swingergaarden.dk. Profilen må ikke, hverken helt eller delvis, kopiere billeder eller andet indhold fra Swingergaarden.dk til eget eller andres brug. Profilen er ansvarlig for, at de oplysninger, som blev givet ved registreringen, er korrekte, samt at den opgivne e-mailadresse er korrekt og aktiv. Profilen har pligt til at ændre sine personlige oplysninger hos Swingergaarden.dk, f.eks. ved oprettelse af ny e-mailadresse. Profilen må ikke anvende ord eller udtryk i eventuelle kommentarer eller breve, der kan virke diskriminerende, krænkende eller stødende, i forum, der kan knyttes til Swingergaarden.dk. Profilen har ikke ret til at overføre sine rettigheder og forpligtelser ifølge disse vilkår uden Swingergaarden.dk's skriftlige samtykke.

FORCE MAJEURE
Swingergaarden.dk er uden ansvar for fejl og mangler, der beror på omstændigheder uden for Swingergaarden.dk's kontrol og som Swingergaarden.dk ikke kunne have forudset, da aftalen blev indgået, og hvis følger Swingergaarden.dk ikke kunne have undgået eller forhindret.

AFTALEBRUD
Swingergaarden.dk har ret til at hæve aftalen med en abonnent med umiddelbar virkning, hvis der er grund til mistanke om, at en abonnent ikke opfylder denne aftales vilkår.