Historier fra Swingermiljøet

Vi samler på gode historier & oplevelser på SwingerGaarden.

Herunder kan du læse om forskellige oplevelser vores gæster har haft - beskrevet med gæsternes egne ord.
God fornøjelse 📖

Ps: Har du også en historie du gerne vil dele her, er du hjertens velkommen til at sende den til os 🥰

Intens BDSM oplevelse

Vågner stille i sengen. B er taget på arbejde og kort efter jeg har sendt en søvnigt kys. Der tikker en besked ind hvor der står:
"Jeg har fået en tanke skat - vil du med i klub i aften ?"

Det vil jeg rigtig gerne, og hurtig falder beslutningen på SwingerGaarden, og jeg mærker den kriblende fornemmelse i kroppen over glæden ved at skulle i klub igen, og at se noget nyt.
Ingen af os har været der, men ud fra hvad vi kunne læse os til, så var det overvejende gode anmeldelser...

Da B kommer hjem er vi begge ret tændte, og det er med glæde og spænding vi gør os klar, og hopper på motorcyklen for at kører over broen til et nyt fælles eventyr.
Vi ankommer til klubben da de åbner, og vi får den fineste velkomst, og den søde mandlige vært giver os en rigtig fin rundvisning og introduktion til klubben.
Vejret er skønt, og vi starter med at sætte os på terrassen og lige lade indtrykkene synke ind, mærke hinanden og snakke om hvad vi evt kunne have lyst til at aftenen skulle byde på...

Mens vi sidder her kommer et par ud i spaen, vi smiler til hinanden og vi er hurtigt enige om, at det er et par vi umiddelbart visuelt godt ville lege med, men vi har også brug for at snakke med folk, så den lander der.
Vi snakker lidt om en massage til B men da han gerne vil i spaen, så det går ikke, så det bliver mig der får massage, da jeg ikke vil i spa.
Igen vejleder værterne os sødt i hvilken briks der er bedst mens olien bliver udleveret..

Jeg lægger mig på briksen, og olien følges af B's faste hænder på hele min krop. Det er ren nydelse, som glider over i seksuel tænding da han flere gange strejfer mine skamlæber og for hver strøj op af inderlåret strejfer fingrene intimt, trykker let eller stikkes lidt ind i mig.

Jeg bliver mere og mere tændt ved vekselvirkningen, og berøringerne bliver mere og mere intense, flere fingre fylder mig, og mine lyde begynder at fylde rummet.
Flere fingre med mere olie, samtidig med han virkelig pirrer mit sansepunkt på ryggen.

Orgasmen ruller i mig, og selv om jeg prøver at holde lydende lidt afdæmpet må jeg give op og overgive mig til følelserne.

Han lader mig ligge lidt og nyde følelsen og komme til mig selv, inden vi går i bad og han kærligt vasker olien af mig, og skrubber sine egne hænder så han kan komme i spaen.

Nuvel. B hopper i spaen, mens jeg sætter mig hos det par som vi smilede til tidligere. De er søde og nemme at snakke med, og stemningen er god.
De vælger at gå ind inden B slutter sig til mig efter en tur i bad for at skylle klorvandet af. Vi snakker, nyder aftensolen og varmen lidt inden vi går ind.

Vi går i baren hvor jeg får et glas vin og B en kop kaffe, og så går vi en tur rundt i klubben igen, og genser det hele på egen hånd, og vi er ret begejstret for indretningen og muligheder klubben byder på. I dag har sm-rummet dog vores interesse.
Vi ender tilbage i bar området hvor klubben har piske og floggere man kan låne, og jeg får lov at vælge hvilke piske som han skal bruge. Herefter vælger han selv en, og han smiler skævt og fryder sig måske en smule over at jeg ikke er fan af den....

I sm-rummet ligger jeg mig hen over en bom, der er holdt oppe i kæder, og de første slag rammer dæmpet mine baller.
Slagene tager til i styrke og jeg mærker forløsningen mentalt hvor jeg giver slip på kontrollen og ender med kun at være tilstede i kroppen.
B veksler mellem piskene, veksler i intensitet og veksler mellem slagenes søde smerte og de fjerlette strøj med fingrene over mit sansepunkt på ryggen og min fisse.
Jeg bliver mere og mere tændt og har svært ved at stå stille. Alt i min krop er sanser og i det moment eksisterer der kun ham og mig.

Igen og igen rammer jeg kanten af organisk bevidsthed som jeg tilsidst slipper helt og lader mig flyde ind i smerten og nydelsen der flyder sammen indtil jeg ikke kan stå op mere. Mine ben er på kanten til at kollapse.
B stopper og følger mig hen til et lille rum hvor jeg ligger og kommer til mig selv, mens han rydder op efter os, og renser og afleverer piskene.

Mens jeg kommer til mig selv nyder jeg lydene fra et andet rum, hvor et par også leger med piske og en vibrator, med dejlige lyde til følge.
B kommer retur og nusser mig til jeg er nogenlunde klar i hovedet igen.

Vi går ned i barområdet igen og vi er begge komplet mætte af lækker sex og gode oplevelser og vi takker af for denne første aften hos jer, men som ikke bliver den sidste!

 

- Historien er skrevet og indsendt af en kvinde fra par