Tilmeld dig Swingergaarden GRATIS!
Det er 100% gratis at lave en profil hos os. Du får en prøveprofil, som gælder for 14 dage.
Du skal opgradere til guldprofil, for at beholde din profil efter de 14 dage.

Du er HELT anonym - det eneste vi kræver er:
- en aktiv, fungerende mail (således at du kan aktivere din profil og evt få glemt password tilsendt) samt
- et billed uploaded på profilen, så vi kan genkende dig (behøver ikke være et ansigtbillede og billedet KAN password beskyttes - så det ikke er offentligt tilgængeligt for alle profiler på siden!)

Et godt råd til valg af profilnavn - lav et man kan bruge som navn i klubben.. vi bruger gerne vores profilnavne som vores egene navne, når vi er i klubben. Og lav dit profilnavn så det er på mere end 3 tegn (ellers kan vores chat ikke håndtere dit profilnavn) Specialtegn kan ikke anvendes i dit profilnavn.

Som Prøvemedlem kan du maksimalt gennemse 2 profiler om dagen og skrive maksimalt 1 breve. Du vil ikke have adgang til webcam på chat, samt ikke mulighed for at slå advis om ny beskeder fra i din mailboks.
Som GULDPROFIL får du FULD adgang på siden - dvs for et lille beløb om måneden (30 kr/md, eller 75 kr/3 md eller 150 kr/6 md) kan du opnå adgang til de udviddede/avancerede funktioner - så du ingen begrænsninger har på din færd på siden.

Du må lave op til to profiler pr. person: - 1 single profil - dvs. dig selv som person, og - 1 parprofil - dvs. en du kommer i klub med fast - I behøver som sådan ikke at være par i "den virkelige verden" Det er vigtigt at du har billeder på din profil så man kan se at du er den du siger du er.. så er I et par, så smid nogen billeder op af jer begge to - sammen... I behøver ikke vise ansigt... Men vi opfordrer til at man uploader et billede af krop/andre genkendelighedsting (f.eks. en tatovering), som kan beskyttes hvis man er guldprofil (så det ikke er offentligt, men at vi som admin kan se/genkende jer...)

Alle der laver en profil på swingergaarden.dk, får rabat på entréprisen i indgangen på Swingergaarden. se mere under "Om os"...

Med en GULD PROFIL kan du bl.a. tilmelde dig events, chatte, samt læse og skrive i vores lynavis og Går(d)-dagens hilsner... Når du første gang har mødt op på Swingergaarden, får du et 100% stempel (100% real), som fortæller at du er den du er...

Det er for at opretholde fuld diskretion OG seriøsitet, at det er nødvendigt at møde op på Swingergaarden, før du får adgang til et 100% stempel.

Husk at vi er her alle, for at have det sjovt... og møde nye mennesker...
Stødende og ubehøvlet sprog accepteres derfor ikke på nogen måde... Dette gælder både i breve, chat, lynavis, Går(d)s-dagen hilsner eller andre steder på sitet. Det vil omgående blive slettet, når det opdages og profilen vil få en advarsel. Evt vil selve profilen blive slettet ved grove tilfælde.

Swingergaarden.dk er IKKE et datingsite! Siden er den del af Gaarden og skabt for at understøtte Gaarden og dennes aktiviteteter. Derfor ser vi gerne at der ikke laves private aftaler igennem swingergaarden.dk. Lav gerne aftaler - men aftal at mødes på Gaarden. Profiler, hvor det kan konstateres at der opfordres til private aftaler vil kunne risikere at blive slettet - ved grove tilfælde uden en advarsel.

Admin på siden har rettigheder til at læse alt der skrives på sitet og til at reagere på indholdet, såfremt det findes upassende.
Gentages hændelsen, så vil man blive de-aktiveret fra siden eller i grovere tilfælde slettes profilen med det samme!

Step 1 af 2

Trin 1 - udfyld lidt om dig selv...

Profil Info
*
*
*
*

*

*
*
*

*
år gamel
*
Landsdel
Vælg land*
Upload billede
*