Swingergaarden - Vestsjællands største swingerklub

FAQ - ofte stillede spørgsmål om klubben

Forefindes der kondomer i klubben?
Ja da.. Der er to størrelser, til fri afbenyttelse ad libitum, i klubben...
~ ¤ ~


Er der sæbe og shampoo til rådighed?
Sæbe, ja.. shampoo, nej...
~ ¤ ~


Hvordan er det med glidecreme og massageolier?
Der er vandbaseret glidecreme i alle rum.
Massageolie er i baren og kan lånes.
Vi foretrækker at olie bruges i massagerummet - dog er det tilladt på madrasserne, såfremt man selv laver den grundige rengøring bagefter... Specialmoppe kan lånes.
~ ¤ ~


Kan man få en rundvisning i klubben?
Alle nye får tilbudt en rundvisning ved ankomst til Swingergaarden.
Man får en gennemgang af Swingermiljøets skrevne og uskrevne regler og har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål hele aftenen, både til klubbens andre gæster og personalet. Derudover har vi på hver anden lørdag i måenden, en rundvisning hvor du beholder tøjet på - inden klubben åbner - dvs. vi viser rundt og fortæller lidt om stedet, reglerne og det at være swinger... Og I har mulighed for at stille alle de spørgsmål, som I brænder ind med...
Hvis du kan lide det du ser, så åbner klubben kl 16.00 til normal entré. Se vores eventkalender for detaljer.
~ ¤ ~


Skal man være medlem for at komme i klubben?

Nej, du må godt møde op uden profil - men du skal være forberedt på at oprette dig som profil/medlem den samme aften. Det koster 100 kr oveni entré prisen, for prøvemedlemskab, som gælder en dag/aften.
Du kan oprette en profil på denne side... Den er gratis de første 14 dage... Vil du have adgang til de avancerede funktioner så koster den 30 kr /md, 75 kr/90 dage eller 150 kr /180...
~ ¤ ~


SKAL man "deltage"?
Nej da, der er INGEN tvang i vores klub.
Du er velkommen til kun at komme for spa'en og wellness. Eller vores gode kaffe. Vi lukker aldrig baren og man kan sidde og hygge sig hele aftenen, hvis man ikke kan finde modet til mere...
~ ¤ ~


Hvad nu hvis jeg møder nogen jeg kender?
Husk at hvis du møder en eller flere i klubben, så er I der for det samme! Og der er regel om 100% diskretion samt "hvad der sker i klubben, bliver i klubben" Så derfor - bare sig hej til den/dem du kender - og hold det derefter for dig selv at du har mødt dem. Ofte kører nye swingere LANGT væk for at ikke møde naboen.. men husk at hvis de er generte, så gør de også det samme... ;-)
~ ¤ ~


Hvad er det at være swinger?
Det er meget individuelt hvad det betyder for den enkelte single eller det enkelte par - men Swingerguiden har lavet et godt forsøg på at gengive nogle af emnerne her.
~ ¤ ~


Hvorfor koster drikkevarer og chokolade penge?
Vi vil gerne holde entréprisen nede - så alle har mulighed for at komme forbi.. derfor har vi valgt at chokolade og sodavand koster en lille smule... så kan man vælge om man vil benyte sig af den gratis kaffe.. eller nyde lidt andet.
~ ¤ ~


Må man spise i klubben?
Nej - madlugt og sex hører dårligt sammen... Men din entré giver adgang til at du kan komme og gå een gang (hvis du har profil!) Dvs. du kan lege hele dagen - gå ud og spise til aftensmad - og så komme igen - på samme entré. Vi har dog særlige spisearrangementer, hvor vi enten spiser udenfor eller i særligt rum...
~ ¤ ~


Hvad skal jeg tage på?
Vores dresscode er følgende:
Fræk og forførende beklædning er vigtig...!

For mænd gælder at man har boxers eller mindre på... Gerne bar overkrop eller stramtsiddende beklædning, som f.eks. latex, gummi eller nettrøjer... Ingen håndklæder om livet! Dog er håndklæde om kroppen tilladt, når man går ud til det udendørs spa og hot tub...

For kvinder gælder frækt lingeri, sexet undertøj eller lækker nøgenhed. Små kjoler, gennemsigtige kjoler og andre frække, afslørende outfits er også velkomne. Ingen håndklæder om kroppen! Dog er håndklæde om kroppen tilladt, når man går ud til det udendørs spa og hot tub...

Nøgne mennesker er bestemt velkomne...

Ved særlige event kan denne dresscode afviges. Vil være angivet ved selve eventet.
~ ¤ ~


Der er kameraer i klubben - hvorfor dog det?
Vi har kameraer i klubbens gangarealer og ved spa'erne - for alles sikkerheds skyld... Det hjælper barpersonalet med at holde øje med at alt går som det skal og vigtigst at holde øje med hvorvidt nogen bliver dårlige. Vi har oplevet at flere har syntes så godt om vores spa, at de har siddet lidt for længe og får et ildebefindende under bruseren. Barpersonalet kan reagere hurtigt - fra barområdet - når vi kan se området via kameraer. Det er af samme grund at vi har en hjertestarter og alt personale har uddannelse i at bruge den. Der er ingen kameraer på de "private" områder, hvor der må dyrkes sex...
~ ¤ ~


FAQ - ofte stillede spørgsmål om vores side

Jeg har oprettet en profil herinde og verificeret gennem min mail, men når jeg logger ind så kommer boksen med email-verifikation stadig frem.
Din PC gemmer sessionen med ikke-valideret mail indtil alle browsere har været lukket ned. Det anbefales at man genstarter sin pc for at afslutte alle sessioner og så burde det virke. Det har vist sig svært at få valideret mail via mobil - så derfor anbefales det at lave validering fra PC
~ ¤ ~


Når jeg opretter en profil, bliver jeg spurgt om et billede. Hvorfor?
Når du skal oprette en profil vil du blive spurgt efter et billede; et profilbillede. Profilbilledet er det som alle profiler kan se - Hvis du vælger at skrive i Går(d)sdagens hilsner og i lynsavisen vil dit profilbillede kunne ses af folk der ikke er logget ind... Så vælg dit profilbillede med omtanke!! Når du har oprettet din profil skal du oploade et billede af dig selv, for at du har en gyldig profil... Dvs. et billede så vi (personalet) kan genkende dig (behøver ikke være et ansigtbillede og billedet KAN password beskyttes - så det ikke er offentligt tilgængeligt for alle profiler på siden!)
~ ¤ ~


Jeg ønsker en guld profil - hvordan kan jeg betale for denne?
En guld profil koster 30 kr for 30 dage, 75 kr for 90 dage eller 150 kr for 180 dage.
Du kan betale for guldprofil på to måder;
1) betale kontant i klubben, ved personligt fremmøde.
2) Betale med Mobile Pay: Du sender det ønskede beløb til tlf 70239. HUSK at oplyse profilnavn i tekstbeskeden inden du afsender pengene.
~ ¤ ~


Jeg ønsker ikke profil på swingergaarden.dk mere - hvad gør jeg?
Klik på "Min profil". I venstre side klikker du på "Rediger profil". Helt nede i bunden finder du teksten "Slet min profil" - Tryk på denne Bekræft at du vil slette og din profil med alt indhold vil blive slettet. BEMÆRK kan ikke fortydes!
~ ¤ ~


Jeg har lige oprettet min profil og har betalt for guld på mobile pay - men jeg er ikke blevet aktiveret endnu - hvad skal jeg gøre?
Vores system giver dig gratis dage, med begrænsede funktioner. Når du indbetaler til guld, så tror systemet at du stadig gerne vil have de gratis dage - vi fjerner disse begrænsede dage, så snart vi ser din indbetaling. Der tjekkes mindst to gange dagligt. Så blot hav lidt tålmodighed - du vil typisk blive fuldt aktiveret indenfor et halvt døgn.
~ ¤ ~


Jeg har lige oprettet mig og bliver ved med at få en side hvor jeg skal aktivere min mail - hvad gør jeg?
Gå ind på den mail du har fået og klik på linket - således aktiverer du din mail. Nogen gange husker din telefon, tablet eller PC sessionen og har ikke "set" at du har aktiveret. Luk derfor HELE ned - evt genstart din enhed helt (mange telefoner og tablets lukker ikke siden helt) - og forsøg at logge ind igen helt fra starten igen. Hvis du har vedvarende problemer, så skriv til admin.
~ ¤ ~


~ ¤ ~


Gaardens Ordensregler
Et nej er et nej!

Et nej - det være sig udtalt eller sendt som kropssprog eller andre mindre hentydninger - SKAL respekteres!!

Spør' før du rør!!

Spørg altid om lov INDEN berøring og afvent et ja før du rører. Ikke alle bryder sig om uopfordrede berøringer.

Hvad der sker i klubben, bliver i klubben!

Dvs. man fortæller ikke andre om sine oplevelser, hverken i klubben eller udenfor klubben. Vi deler oplevelser imellem hinanden, men genfortæller dem ikke til andre, så de deltagende kan genkendes eller nævnes ved navn.

Der skal være 100% diskretion!

Når du møder nogen udenfor klubben - så lad være med at hilse! Det kan være den anden part ikke er åben om sit swingerliv. Ligeledes gælder at man ikke fortæller om sine oplevelser til andre - sladder er simpelthen ikke tilladt!

Mobiler, kamera og andre optagedimser ingen adgang!

Du er velkommen til at tage din mobiltelefon med ind - men den skal stilles på lysløs og efterlades i dit skab i garderoben... Ingen mobiler, kameraer eller andet lignende er tilladt forbi garderoben!!

Beruselse er ikke velkommen i klubben!

Du er ikke velkommen, hvis du møder op i klubben beruset eller på anden måde påvirket. Der vil blive serveret alkohol i baren, til yderst rimelige priser - men i meget begrænset omfang og værterne/værtinderne kan altid nægte at udskænke mere, når de finder det passende.

Brug ALTID kondom - kun egen fast partner undtaget!

Man SKAL altid bruge kondom -for din egen og alle andre klubmedlemmers skyld. Vi ønsker at vores klub skal være sikker sex - så derfor ALTID kondom. Der er rigeligt af dem i alle rum! Brug dem.. og ryd pænt op efter jer bagefter...

Renlighed er et MUST!!

Alle bedes praktisere renlighed – dvs. tag et grundigt bad, når du ankommer... tag et bad efter sex.. og tag et grundigt bad INDEN du går i spa eller hot tub.

Ingen sex i badet, spa'ene eller hot tub.

Vi gør vores yderste for at spa og hottub er lækre at tilbringe tid i... For alles skyld, så er spa og hot tub til afslapning og lækker opvarmning. Kropsvæsker af alle slags er ikke velkommen i vandet!


Og så lige et godt råd at slutte af på: Hellere gå hjem og fortryde det du IKKE fik gjort - og så opsøge det en anden god gang.... end at gå hjem og fortryde det du gjorde!!